SEPETİM

Sepetiniz Boş

Vodafone Park Duvar Kağıdı

07 Şubat 2021
Vodafone Park Duvar Kağıdı

Vodafone Park Duvar Kağıdı

Bu yıl oğlumun doğum günü hediyesi 3dduvarkagitlari.com ‘ dan oldu.

"Çocuğuma doğum günü hediyesi ne almalıyım?"  "Oğluma doğum gününde nasıl sürpriz yapayım?’’ diye günler öncesinden düşünmeye başlamıştım. Odasında oturup geçmiş doğum günlerini hatırladım. Yıllarca odasını mobilyalarını değiştirmiştim. Yaşı ilerledikçe de oyuncakları kitapları değişmişti. Değişmeyen tek şey Beşiktaş forması (her yıl büyüdüğü için sadece bedenleri modeli değişiyordu)  Beşiktaş topu ve Beşiktaş’a ait objeleriydi.

O anda aklıma dahiyane bir fikir geldi. Madem hem odasında hem oğlumda yıllardır değişmeyen tek şey Beşiktaş tutkusuydu o zaman bende onun odasını Beşiktaş Duvar Kağıdı ile kaplayacaktım. (Bu arada Galatasaray taraftarı bir baba olarak yaptım bu sürprizi :)

Hemen internette araştırmalara başladım. Çocuk Odası Duvar Kağıtlarına bakarken 3dduvarkagitlari.com sayfasında 3 Boyutlu Beşiktaş Vodafone Park Duvar Kağıdı‘nı buldum. Hemen Mustafa Özel Bey ile iletişime geçtim. En kısa zamanda oğlumun odasının ölçülerine göre 3 Boyutlu Beşiktaş Ev Duvar Kağıdı imalatı yapıldı ve ücretsiz duvar kağıdı yapıştırıcısı ile adresime geldi. Mustafa Beyin de destekleri ile oğlumun odasını hazırladım.

Bu arada 3 Boyutlu Beşiktaş Spor Kulübü Duvar Kağıdında ki siyah beyazın güzelliği tüm odaya yansıyarak duvarları kusursuz bir görüntüye kavuşturdu.

Sonuç mu?

Oğlum ve arkadaşları odayı çok beğendiler. Teşekkür hediyesi olarak Beşiktaşlı oğlumdan sarı kırmızı güllerle dolu kocaman bir buket geldi :)

Sergen TUNÇ / Elazığ

Ürünün Videosunu Seyretmek için: https://youtu.be/hbu1NFOHZV4

Beşiktaş Sayfası İçin Arama bölümüne beşiktaş yazmanız yeterli 

 

YORUM YAP
YUKARI