SEPETİM

Sepetiniz Boş

Cafe Duvar Kağıtları

20 Şubat 2021
Cafe Duvar Kağıtları

Cafe Duvar Kağıtları

Cafe’m için biraz değişiklik yapmaya karar vermiştim ki bu düşüncemi çevremdeki insanlarla paylaşırken bir arkadaşım 3dduvarkagitlari.com sayfasını önerdi.

Müşterilerime görsel bir şölen sunarken mekanımın hem biraz daha geniş görünmesini sağlamak hem de ferah ve şık bir görüntüye kavuşturmak istiyordum.

Neden duvar kağıdı tercih etmeliyim ?  diye düşünürken desenleri, tasarımları, renk kombinleri ve hemen her mekana uygun duvar kağıdı seçenekleri ile mükemmel baskı ve renk kalitesini görünce kararımı verdim.

Hangi duvar kağıdını seçmeliyim ? sorusuna cevabı ise yine 3dduvarkagitlari.com sayfasındaki Cafe Duvar Kağıtları bölümünden duvar kağıdını görünce buldum.

Duvar kağıdı nasıl kaplanır? Kendim duvar kağıdı kaplayabilir miyim ?  diye  tereddüt ederken 3dduvarkagitlari.com da hem gerekli bilgileri buldum hem de Mustafa Özel Bey bu konuda gerçekten bana çok yardımcı oldu.

Yaşadığımız her alan aslında birazda bizim hayalimizi hikayemizi anlatır diye düşünüyorum. Ve kimbilir belki de Cafe Duvar kağıdı ile müşterilerimle ortak bir hayali paylaşıyoruz yaşıyoruz bazen…

 

YORUM YAP
YUKARI