SEPETİM

Sepetiniz Boş

Çok Satan Duvar Kağıtları

21 Şubat 2021
Çok Satan Duvar Kağıtları

Çok Satan Duvar Kağıtları

Oldukça gergin ve stresli bir dünyada yaşadığımız şu günlerde Home Office çalışmak zorunda kalınca evde sürekli bir takım değişiklikler yaparak hayatımı renklendirmeye çalıştım. Mobilyaların yerlerini değiştirmek, eşyalarla oynamak yetmeyince  evi iş ortamından çıkarıp biraz hareketlendirmek sıradanlıktan kurtulmak istedim.

‘’Hiç yapmadığım bir şey yapayım ama ne olsun’’ diye internette dekorasyon sayfalarına bakınırken duvar kağıdı fikrini buldum. Benim için evet hiç yapmadığım bir şeydi. ‘’Acaba zor mu kendim yapabilir miyim?’’ derken (malum bu dönemde evinize kimseyi kabul edemiyorsunuz)  3dduvarkagitlari.com ‘dan Mustafa Bey ile Duvar Kağıdı Seçimi ve Duvar Kağıdı Yapıştırılması üzerine uzunca bir sohbete koyulduk. Bu arada 3 Boyutlu Duvar Kağıtlarının sökülüp başka bir duvara da yapıştırılabildiğini öğrendim ve bu daha da hoşuma gitti.

Dedim ya’’ hayatımı renklendireceğim bu kasvetli ev günlerinden çıkacağım’’ diye… Yüzlerce seçenek arasından doğanın simgesi, huzurun ve umudun rengi yeşili barındıran Çok Satan Duvar Kağıtları içinden Ağaç Yaprakları 3D Duvar Kağıdını seçtim.

Artık arkadaşlarımla görüntülü sohbetlerimde alıyorum kahvemi geçiyorum yeşilliklerin arasında ki koltuğuma onlarla yeşilin huzuru ve ormandaymış hissi ile beraber özgürlüğümüze kavuştuğumuz günlerin hayalini kurarak keyifle sohbet ediyoruz. 3dduvarkagitlari.com şu kasvetli günlerime ne kadar iyi geldin…

Bir süre daha evde zaman geçireceğiz gibi… 3 Boyutlu Duvar Kağıtları Salon seçeneği bu kadar bol iken ve yapıştırılmasını da öğrenmişken  ‘’Acaba birkaç duvar daha mı renklendirsem’’ diyorum :)

YORUM YAP
YUKARI