SEPETİM

Sepetiniz Boş

Safari Duvar Kağıtları

28 Mart 2021
Safari Duvar Kağıtları

Safari Duvar Kağıtları

Kızımın odasındaki düz beyaz duvarlardan sıkılınca değişiklik yapalım dedik. Bu fikrimizi tabii ki odanın sahibi kızımız Naz ile paylaşınca ‘’Anne arkadaşım Zeynep’in odasındaki duvardan istiyorum. Çok sevimli hayvanlar var benim odama da ondan yaptırır mısınız ‘’ demez mi?

Sevimli hayvanların olduğu bir duvar kağıdı mı? Biz odasına uygun pembe renkte bir kağıt düşünürken… Her ne kadar şaşırsam da önemli olan küçük hanımın isteği olduğu için arkadaşı Zeynep’in annesini aradım. Zeynep’in odasındaki duvar kağıdını 3dduvarkagitlari.com sitesinden aldığını o sevimli hayvanlarında Çocuk Odası Duvar Kağıtları Kategorisindeki Safari Duvar Kağıtları adlı tasarım olduğunu söyledi. Hatta bize duvarın resmini çekip gönderdi.

Hemen 3dduvarkagitlari.com sitesine girip bizde Safari Duvar Kağıtları siparişimizi verdik. Şimdi kızımın farklı ve çok şık bir odası oldu. Safari Duvar Kağıtları sayesinde harika bir manzaramız var. Hatta Naz ‘’ Tombik Fil, Güleç Zürafa, Şaşkın Sincap ‘’ diye isimler bile taktı .

Kızım mutlu biz mutlu.

Hem 3dduvarkagitlari.com sitesi için hem ilgisinden dolayı Mustafa Özel Bey’e çok teşekkür ederiz.

 

2 YORUM
fatih 29 Mar 2021

testtsts

Mümtaz gurbanov 30 Mar 2021

Mən bunu övladım üçün də etmək istəyirəm, Azərbaycana göndərə bilərsinizmi?

evinyol 31 Mar 2021

Merhaba Mümtaz bey 3 boyutlu duvar kağıtlarımızı Azerbaycan'a ambar ile gönderiyoruz.

YORUM YAP
YUKARI