SEPETİM

Sepetiniz Boş

Deniz Manzara Duvar Kağıdı

09 Mart 2021
Deniz Manzara Duvar Kağıdı

Deniz Manzara Duvar Kağıdı

Yeni evli bir çift olarak standart mobilyalarla döşenmiş bir evimiz olsun istemiyorduk. Her ne kadar mobilyaları kendi zevkimize göre seçmiş olsakta hala bir şeyler eksik gibi geliyordu. Sonunda eşimle duvarları da dekorasyonumuzun bir parçası haline getirmeye karar verdik.

Hatta duvar kağıdını da kendimiz tasarlayalım diye internette araştırmalara başladık. Hem kendimiz hem de evimize gelen herkesin rahatlayacağı bir dinlenme köşesi oluşturmak için çeşitli sayfalarda gezinirken 3dduvarkagıtlari.com sayfasında birbirinden harika manzaralara denk geldik.

İşin uzmanından da fikir alalım diyerek Mustafa Özel Bey ile görüşüp uzun uzun bir konuşma yaptık. Kendisi bizimle çok ilgilendi. Duvar Kağıdını salonda kullanmayı düşündüğümüzü öğrenince ‘’ salonlar her evin ana yaşam alanı olduğu için popüler duvar  kağıtlarımız arasından mobilyanıza uygun renkleri ve desenleri ile bir değerlendirme yapabilirsiniz ama ben size daha farklı bir seçenek sunayım siz kendiniz duvar kağıdınızı tasarlayın dedi. Bu tam bizim düşündüğümüz şeydi çok mutlu olduk. Ailece deniz tutkunu olduğumuz için deniz manzaralı bir duvar kağıdı oluşturalım derken konuşma esnasında eşimle Fethiye Ölü Deniz de tanıştığımızı öğrenen Mustafa Bey bize 3dduvarkagıtlari.com sayfasında ki 3d Deniz Manzaralı Duvar Kağıtları arasından Fethiye Ölü Deniz Manzaralı Duvar Kağıdını önerdi. Önce inanamadık ama şimdi salonumuzun en güzel köşesinde hem anılarımızı tazeliyor hem de o muhteşem deniz havasının huzurunu, sakinliğini evimizin içinde yaşıyoruz.

Bu arada yeni doğacak bebeğimizin odası için 3dduvarkagıtlari.com sayfasından Bebek Odası Duvar Kağıtları içinden seçim yapıyoruz. Onu da mutlaka buradan sizinle paylaşacağım.

YORUM YAP
YUKARI