SEPETİM

Sepetiniz Boş

Melek Kanatlı Duvar Kağıdı

20 Mart 2021
Melek Kanatlı Duvar Kağıdı

Melek Kanatlı Duvar Kağıdı

Artık hepimizin ev odaklı yaşama tarzına geçtiği şu günlerde bende küçük evimde değişiklikler yapmak için harekete geçmeye karar verdim. Evde olduğum bu süreç içerisinde ufak tefek bazı kişisel dokunuşlar yaparak kendime daha yeni daha göz alıcı ama bir o kadar da sakinlik ve huzur veren bir ortam yaratmak istedim.

Basit ama havalı, bütçesi az ama gösterişli  olsun diyerek yaratıcı fikirler bulmaya çalıştım. Bir çözüm bulabilmek için hem dekorasyon dergilerine hem de internette dekorasyonla ilgili bulduğum tüm sayfalara baktım, saatlerce gezindim.

Bu gezintiler sırasında 3dduvarkagitlari.com sitesi ile karşılaştım. Evimdeki değişim için aradığım basit ama etkili çözümün Duvar Kağıdı olduğuna karar verdim.

Spiritüel konulara ilgi duyan biri olarak baktığım ilk duvar kağıdı ‘’3d Melek Kanatlı Duvar Kağıtları’’ oldu. 3dduvarkagitlari.com sitesindeki 3d Melek Kanatlı Duvar Kağıtlarını görünce ‘’İşte aradığım bu ‘’dedim kendi kendime.

Hemen 3dduvarkagitlari.com sitesinden Mustafa Özel Bey ile iletişime geçerek duvar ölçülerime göre duvar kağıdımı kararlaştırdık.

‘’Sizi nasıl bir duvar kağıdı mutlu eder?’’ sorusunun cevabını bulmuştum. Görsel anlamda rahatlatan, ruhumu dinlendiren bir yaşam alanım var artık…

3dduvarkagitlari.com ile basit ama şık, ilham veren bir evim var artık. Sırada işyerimin duvarları var. Teşekkürler 3dduvarkagıtlari.com ve Mustafa Özel Bey…

3 YORUM
Beyza Türkoğlu 29 Mar 2021

Çocuklarımın odası için yaptırmayı düşünüyorum. Yan yana 2 adet yaptırabilirmiyiz?

evinyol 29 Mar 2021

Merhaba Beyza hanım, Fotoğrafa bakarsanız 1 duvar yada L şeklinde bir duvara istediğiniz ölçüler de yan yana yapabiliriz.

Beyza Türkoğlu 29 Mar 2021

L Şeklinde duvarımın yüksekliği 255 cm, önden bakınca sağ duvar 2.65 sol duvar 3.25 cm ücretlendirme teklifi verebilir misiniz?

evinyol 29 Mar 2021

Tabiki tek parça tekstil tablanlı duvar kağıdını öneriyorum. 17 m2 1,345 TL kargo dahil teklifimizdir.

Beyza Türkoğlu 29 Mar 2021

Tamamdır şimdi siparişimi oluşturuyorum. Peki 3 boyutlu duvar kağıtlarım ne zaman bize ulaşılır?

evinyol 31 Mar 2021

Beyza hanım merhaba 2. gün kargo yapıyoruz.

YORUM YAP
YUKARI