SEPETİM

Sepetiniz Boş

New York Duvar Kağıdı

02 Nisan 2021
New York Duvar Kağıdı

New York Duvar Kağıdı

Merhabalar ben yeni açtığım muhasebe ofisimde geleneksellikten kurtulup daha modern ve şık bir dekorasyon yapmak istedim. Doğru ve yerinde bir dekorasyonu ancak şık bir duvar kağıdı ile tamamlayabileceğimi düşünerek biraz araştırma yaptım.

3dduvarkagitlari.com sayfasındaki Sanatsal Duvar Kağıtları kategorisindeki New york resimli duvar kağıtlarını seçerek müşterilerimi biraz olsun muhasebenin o gerginliğinden uzak tutmak istedim.

Aslına bakarsanız ofisi mobilya ve aksesuarla dolduran insanlardan farklı olarak sade mobilyalarımı sanatsal duvar kağıtları ile bütünleştirip hem daha modern hem de daha havalı bir ofise dönüştürdüm.

Üstelik bunu 3dduvarkagitlari.com dan siparişi verdikten 3 gün sonra yaptım.Duvar kağıtlarının kalitesi, hızlı ve sorunsuz ulaşımı için 3dduvarkagıtlari.com a teşekkür ediyor hayırlı işler diliyorum.

2 YORUM
idris numan 11 Nis 2021

new york manzara duvar kağıtdınızı çok beğendim güzel ve kaliteli işçiliğiniz ve kısa süreli kargo için teşekkür ederim herkese tavisiye ederim...

Hasan Öztürk 04 May 2021

Kayseri'de İngilizce kursumuzun sınıflarından birine, duvar ölçülerimize göre özel yaptırdığımız 3 Boyutlu New York 5. cadde duvar kağıdından çok memnun kaldık. Hızlı kargo ve çok güzel baskısı ile sınıfımızın havasını değiştirdi. Çok teşekkür ederim.

evinyol 04 May 2021

Biz teşekkür ederiz Hasan bey 3D Derinlik açısından çok mükemmel bir duvar kağıdı.

YORUM YAP
YUKARI